Iconische Coca-Cola kersttruck komt morgen naar Aalst!

Laat de lampjes van de Coca-Cola-kerstboom branden door te recycleren

Unknown-2.png

De kerstsfeer is pas écht in het land als je de Coca-Cola-kersttruck ziet verschijnen. Sinds vorige week loopt de iconische spot ‘Holidays are Coming’ én is de legendarische karavaan gestart aan haar tocht door ons land. Morgen zal de iconische kersttruck van Coca-Cola halthouden aan de kerstmarkt in Aalst.

Na meer dan 20 jaar luidt Coca-Cola de kerstperiode opnieuw in met ‘Holidays are Coming’. De iconische spot, voor het eerst uitgezonden in 1995, en de bijhorende track kregen een opfrisbeurt. Daarvoor werkte Coca-Cola samen met The Kingdom Choir (het Londens gospelkoor dat wereldwijde faam verwierf door zijn bijdrage aan de koninklijke bruiloft van Prins Harry en Meghan Markle), met de Duitse zanger en rapper Namika en de Franse popster Camélia. Vanaf 9 november is de nieuwe versie van ‘Holidays are Coming’ te beluisteren op verschillende muziekplatforms, waaronder Spotify, Amazon en Apple Music. 

De Coca-Cola kersttruck speelt niet alleen de hoofdrol in de tv-spot, maar brengt ook dit jaar de kerstmagie tot leven met een heuse kersttoer. Nog tot maandag 31 december toert de Coca-Cola kersttruck door België. Hij houdt maar liefst 22 keer halt in ons land en morgen 14 december is de kerstmarkt van Aalst aan de beurt en zal daar van 15 tot 21 uur aanwezig zijn. Niet in de buurt? Check hier de kalender met alle stops in jouw buurt.

 
 

Dit jaar kan je aan de kersttruck trouwens zelf voor nog wat extra sfeer zorgen door te recycleren. Voor elk leeg Coca-Colablikje of -flesje dat je deponeert in de feestelijke pmd-box, licht de Coca-Cola-kerstboom 20 seconden op. Zo wil Coca-Cola graag bijdragen aan het samenbrengen van mensen tijdens deze kerstperiode met daarbij de nodige zorg en aandacht voor het milieu.

 Meer informatie

Voor bijkomende vragen kan u contact opnemen met Maureen O’Sullivan, Communicatiemanager Coca-Cola Services via [email protected] of 02/559.28.77.

Als bijlage vindt u een lijst van de verschillende data en locaties waar de kersttruck van Coca-Cola zal langskomen.