Tiener wordt baas van Fanta deze zomer

Jongeren kunnen via Snapchat solliciteren voor unieke vakantiejob

Je bent minstens 16 en je bent op zoek naar een supercoole (werk)ervaring deze zomer? Dan heeft Fanta de ideale vakantiejob voor jou! Je komt mee aan het roer van het fruitige frisdrankmerk en je mag zelfs de sociale-mediakanalen van Fanta overnemen! Solliciteren kan vanaf deze week via de sociale media of in de reizende Fanta Studio in Walibi.

Van 16 tot 29 augustus kunnen twee tieners zich helemaal uitleven bij Fanta: van gewaagde ideeën bedenken voor de nieuwe campagnes over live reporting op de Fanta Snapchat tot meewerken in de Fanta Studio, waar tieners alles in handen krijgen om funky filmpjes te maken. Met die unieke vakantiejob wil Fanta de vinger aan de pols houden bij zijn jonge doelgroep én hen meteen het roer in handen geven.

Heb je dus een hoog fungehalte, een creatieve blik en kan je het goed uitleggen? Vind je feilloos je weg in het landschap van sociale media? Dan is de vakantiejob van Fanta-baas je op het lijf geschreven!

Hoe kun je solliciteren? Maak een overtuigend reclamefilmpje waarin jij Fanta op een eigenwijze manier promoot en post je sollicitatie via Snapchat (@fantabelgium), op het prikbord van de Facebookpagina van Fanta of publiek op je Facebook- of Instagrampagina met de hashtags #FantaSummerJob en #FANTAxME. Voor extra fun en tools om je filmpje te maken, kan je ook terecht in de Fanta Studio die vanaf maandag 26 juni staat opgesteld in het pretpark Walibi.

Praktisch

* Solliciteren kan van 26 juni 2017 tot en met 19 juli 2017

* Post je eigen Fanta reclamefilmpje (max. 10 sec.) met de hashtag #FantaSummerJob en #FANTAxME op minstens één van de volgende social media:

o op het prikbord van de Facebookpagina van Fanta

o op je eigen Facebookpagina, publiek

o Instagram in publieke modus – tag @FantaBelgium

o Snapchat, door een snap te sturen naar FantaBelgium

* De Fanta Studio, waar je live kan solliciteren, zal van 26 juni tot en met 12 juli in Walibi staan.

Meer info
Alle details vind je op www.fanta.be.

Niet voor publicatie

Voor meer informatie over deze actie kan u altijd contact opnemen met Laura Brems via lbrems@coca-cola.com

of +32 2 559 28 77.

www.cocacolabelgium.be